Cautare

18204 de rezultate pentru "titularizare rezultate baia mare" (6.03 secunde)
Dintre acestia, 4.000 sunt din Valea Jiului si Oltenia, iar restul din Baia Mare si Ploiesti. "Costurile pentru deplasare sunt ridicate si am hotarat sa vina mai putini mineri din restul tarii.
Vicepresedintele Comisiei Europene, Margot Wallstrom, va veni totusi in Romania din motive personale, pentru ca are niste prieteni la Baia Mare, unde isi va petrece si Revelionul, insa nu stie daca va merge la Bucuresti.
Acest proiect are drept scop cresterea transparentei actului decizional la nivelul consiliilor locale si al primariilor din 15 localitati ale tarii, Alexandria, Arad, Baia Mare, Botosani, Braila, Caracal, Constanta, Craiova, Galati, Onesti, Oradea, Piatra-Nemt, Ploiesti si Tulcea.
Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, a declarat la sfarsitul saptamanii trecute, la Baia Mare, ca unificarea PNL cu AP se va concretiza in cel mai scurt timp, pentru ca este nevoie de o alternativa a dreptei la populismul ce caracterizeaza unele partide, precum PNG.
Presedintele Traian Basescu si premierul Calin Popescu Tariceanu si-au petrecut week-end-ul la mare, cei doi evitand sa se intalneasca. ... Abia scapat din baia de multime, presedintele s-a aratat deranjat de camerele de luat vederi ale televiziunilor.
"Astfel, in cererea PIN se cere eliminarea de pe listele parlamentare a lui Cristian Anghel - PNL (primarul municipiului Baia Mare, trimis in judecata pentru infractiuni legate de administrarea bugetului local), Petru Filip - PD (primarul municipiului Oradea, cu un dosar la DNA legat de administrarea frauduloasa a bugetului local), George Becali - PNG (presedintele PNG, cercetat in mai multe dosare pentru acte de coruptie)", precizeaza un comunicat al PIN.
Liderul PNL, Calin Popescu Tariceanu (foto), a declarat joi, la Baia Mare, ca PNL va depune dupa data de 16 martie o motiune pe tema crizei economice, daca Guvernul nu va veni cu un plan privitor la masurile anticriza.
Presedintele PNL Crin Antonescu (foto), desemnat candidat la presedintie, a declarat ieri, la Baia Mare, ca in turul al doilea al alegerilor prezidentiale nu trebuie sa se ajunga in nici un caz la o competitie intre Traian Basescu si Mircea Geoana.
Prezent la Baia Mare, fostul presedinte al ANAF, Daniel Chitoiu, a anuntat ca motiunea de cenzura initiata de PNL pe tema impozitului forfetar va fi prezentata luni, urmand ca miercuri sa fie supusa votului.
Sunteti muncitori in combinate la Galati, Mures, Hunedoara, Iasi, Resita si Baia Mare? Pentru ei, nu existati! Sunteti agricultori care asteptati subventii si sprijin?
Chereches trecuse de la PSD la PNL in primavara acestui an, dupa cateva luni petrecute in grupul independentilor. Liberalii i-au reprosat lui Chereches ca a contribuit la ruperea protocolului local din Baia Mare, dintre PNL si PSD.
Emilian Isaila publica pe blog articolul ' Basescu, de la baia calda de multime la dusul rece cu huiduieli', pe care il puteti citi in continuare.
In acelasi timp, social-democratii au realizat o serie de sondaje in cateva judete, intre care Baia Mare, unde USL ar obtine 63%, Iasi unde Uniunea ar beneficia de 76%, Bacau - 76%, Galati - 75% si Bucuresti - 62%.
sunt niste masuri de austeritate Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat vineri, intr-o conferinta de presa, la Baia Mare, ca actuala guvernare ia decizii care sunt in defavoarea cetateanului, dar si a statului.
Sa mergi in prima vizita in China, sa mergi pentru relatii economice dar sa nu ai acolo un ambasador, care sa preia mesajele si sa urmareasca proiectele, mi se pare incalificabil", a declarat Adrian Nastase, vineri, la Baia Mare.
"Avem suficiente resurse umane pentru a candida pe liste proprii la locale" Presedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin, a declarat, vineri, la Baia Mare, ca este increzator in partenerii politici din USL, reiterand insa decizia de a merge pe liste separate la localele de anul viitor, cu exceptia oraselor resedinta de judet.
In declaratia sa exploziva, deputatul l-a acuzat pe presedinte ca, in calitatea sa de fost membru al Guvernului Romaniei, "care si-a asumat coordonarea si implementarea programelor PSAL I si PSAL II, in numele dezideratului unei "economii de piata eficiente", este in buna parte responsabil de deciziile privind abandonarea prelucrarii minereului de cupru la Zlatna si Baia Mare, respectiv producerea cuprului pur, in concentratie de peste 99%.
Potrivit lui Stan, Basescu ar fi luat deciziile privind abandonarea prelucrarii minereului de cupru la Zlatna si Baia Mare, respectiv producerea cuprului pur, in concentratie de peste 99%.
- judetul Botosani - comuna Vlasinesti - judetul Brasov - orasul Rasnov - judetul Braila - comuna Viziru - judetul Caras-Severin - comuna Lapusnicu Mare - judetul Calarasi - orasul Lehliu Gara si comuna Unirea - judetul Constanta - comuna Nicolae Balcescu - judetul Dolj -municipiul Craiova si comuna Isalnita - judetul Gorj - municipiul Targu Jiu si comuna Dragutesti - judetul Harghita - comuna Siculeni - judetul Hunedoara - municipiul Lupeni si comuna Salasu de Sus - judetul Ialomita - orasul Amara, orasul Fierbinti Targ si orasul Tandarei - judetul Iasi - comuna Sipote - judetul Ilfov - comuna Jilava - judetul Maramures - orasul Ulmeni si orasul Baia Sprie - judetul Mehedinti - comuna Simian si comuna Godeanu - judetul Neamt - municipiul Roman, comuna Pipirig si comuna Baltatesti - judetul Olt - comuna Osica de Sus si comuna Sprancenata - judetul Prahova - orasul Busteni, orasul Baicoi, comuna Dumbrava si comuna Calugareni - judetul Salaj - comuna Fildu de Jos - judetul Sibiu - comuna Marpod - judetul Suceava - comuna Iacobeni si comuna Siminicea - judetul Teleorman - comuna Olteni - judetul Timis - comuna Denta - judetul Tulcea - comuna Beidaud - judetul Vaslui - comuna Fruntiseni - judetul Valcea - comuna Bujoreni - judetul Vrancea - comuna Jaristea.
Constantin Opris din Baia Mare - Ministrul pentru Mediul de Afaceri: Radu Oprea - Ministerul Culturii: George Ivascu - Ministrul Energiei:
google-analytics.com